Financiële administratie

Van schoenendoos tot belastingaangifte. Het komt inderdaad nog steeds voor dat de ondernemer met de schoenendoos binnenkomt. Maar de meeste ondernemers komen met de administratie redelijk geordend bij ons binnen en dat verwerken wij meestal tot en met de belastingaangifte.

Het meest voorkomend is dat de ondernemer elke maand of elk kwartaal met de administratie bij ons komt. Dit is vaak afhankelijk van de termijn van de BTW aangifte. Deze administratie wordt door ons verwerkt en wij doen de aangifte BTW. Het voordeel hiervan is dat de klant na iedere BTW aangifte weer overzicht kan hebben in hoe hij/zij er financieel voor staat. Je kan altijd een overzicht mee krijgen of die mailen we toe.

Je zit natuurlijk niet vast aan de termijn van de BTW aangifte. Als je meer en vaker overzicht wilt hebben kan je bijvoorbeeld ook wekelijks er voor zorgen dat wij de gegevens krijgen. Elk jaar maken wij een jaarverslag. Dit jaarverslag wordt besproken met de klant. Ons uitgangspunt is dat dit jaarverslag is bestemd voor de klant. Onze klant moet dus begrijpen wat er in staat. Als onze klant het niet begrijpt na het bespreken dan doen wij het niet goed.

Belasting

Leuker kunnen wij het niet voor u maken, maar wel nog gemakkelijker.

U kunt zowel als particulier als als ondernemer voor nagenoeg elke belastingaangifte bij Blijdorp terecht. U hoeft er zelf niet veel meer voor te doen. Verstrek ons alle gegevens en wij verzorgen uw aangifte.

Voor deze aangiftes werken mij met professionele software.

Terug naar boven

Starters

Wat is er nu leuker dan het begeleiden van een startende ondernemer. De starter komt vaak met veel kennis van zijn eigen werkzaamheden binnen. Maar op administratief gebied is de starter vaak nagenoeg blanco. SAMEN kunen we een bedrijfsplan maken. Indien nodig gaan wij mee voor een gesprek naar de bank.

Voor een startende ondernemer verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband. Hierin kunnen de meeste starters hulp goed gebruiken. De kamer van koophandel is één van de instanties die de starter goed op weg kan helpen. Blijdorp is er voor de definitieve oplossing van het (financieel) administratieve gedeelte van uw bedrijf.

Wij genieten er ook van als bij een onderneming die wij bij de start hebben begeleid het eerste personeelslid wordt aangenomen of het 10e.

Landelijk ligt het percentage starters dat de 1e 5 jaar weer stopt erg hoog. Bij Blijdorp komt dit bijna niet voor.

Kortom, wil je een bedrijf starten, bel of mail eens voor een afspraak.

Terug naar boven